Küldetésünk

Üzleti problémák megoldása a modern informatika eszközeivel

Hiszünk benne, hogy a modern üzleti siker alapköve egy olyan informatikai rendszer, amely egyaránt képes a vállalat rövid- és hosszútávú üzleti céljait magas minőségben kiszolgálni. Olyan rendszereket tervezünk és építünk, amelyek mindhárom időtávon kifejtik előnyüket: támogatják a hosszú távú stratégia meghatározását, követhetővé teszik a középtávú célok megvalósítását és jelentősen növelik az operatív szintű napi munkavégzés hatékonyságát. A célirányosan gyűjtött és tárolt adatokból minden szükséges pillanatban hasznos, értékes információ nyerhető. Megbízhatóan, rendezetten, döntésre előkészítve.

Ismerjük az üzleti folyamatokat – a megalapozott elméleti tudás mellett sokéves gyakorlati tapasztalattal is rendelkezünk ezen folyamatok modellezésében. Vélhetően az Ön üzletében is találunk olyan pontokat, ahol még jobbá tehetjük a cég működését – és megtaláljuk azt a módszert, amivel közösen elérjük ezt a célt. Ehhez értünk igazán.
Emellett magas rendelkezésre állású rendszerekben szereztünk rendszertervezői és programozói gyakorlatot és szakértőként kezeljük az általunk is napi szinten használt nyílt forráskódú szoftvereket. Ez a tudásunk másik pillére.

Kihívásnak tekintjük, hogy megértsük az Ön üzleti folyamatait és tudjunk – merjünk – változtatást javasolni, bizonyos folyamati lépéseket egyszerűsíteni. Így nem pusztán egy nagyszerű hatásfokú szoftvert adunk át, amit minden részletében tökéletesen az Ön igényeire hangolunk, hanem egy hatékonyabban működő üzleti struktúrát is ajánlunk Önnek.

VEZETŐK

Darvas Krisztián
vezérigazgató, alapító tag

A Soulware Zrt. vezérigazgatója műszaki területen az ORFK informatikáján szerzett tapasztalatokat, kereskedelmi területen – mint vezető – az ország akkor leggyorsabban fejlődő disztribúciójánál. Több mint 10 éve foglalkozik CRM rendszerek bevezetésével, 7 éve CRM tantárgyat tanít a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

dr. Romek Márta
alapító tag

Pályáját a Számalkban kezdte, ami a kezdetektől fogva a hazai IT élvonalába tartozott. Első tapasztalatait pszichológusként szerezte, majd személyzeti igazgatóként az emberek kiválasztásáért felelt. Ezen a munkahelyen ismerkedett meg Darvas Krisztiánnal, akivel azóta is a közös cégben dolgoznak.

Szallabek Zoltán
szolgáltatási igazgató

Mintegy 30 éve foglalkozik informatikai rendszerek üzemeltetésével és fejlesztésével kliens, kiszolgálói és hálózati oldalon. A célratörő rendszerek híve. Célja a hatékony, felhasználó- és adminisztrátorbarát rendszerek létrehozása.

Kiss Emőke
operatív igazgató

Célja a hatékony, eredményes és emberközpontú működés megvalósítása. Nyomon követi, irányítja és összehangolja a projekteket. Összeköti az üzleti és fejlesztési területet, figyelemmel kíséri a munkatársak produktivitását és optimalizálja a belső folyamatokat. Támogatja a stratégiai és pénzügyi döntéseket.

Fehér Tamás
vezető fejlesztő

Megközelítőleg 12 éve foglalkozik fejlesztéssel, ez idő alatt sok programozási nyelvvel ismerkedett meg, melyek segítenek irányt mutatni a mai fejlesztői világban való eligazodáshoz. „Egy jó fejlesztőnek kötelessége ismereteit folyamatosan bővíteni és a munkáját maximális igényességgel elvégezni”. Célja, hogy ezt a gondolkodás módot továbbadja fejlesztő kollégáinak, hogy egy erős és megbízható csapattal jó minőségű rendszereket fejlesszenek.